İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen arsaya 2018 yılında yapımına başlanan Zübeyde-İbrahim Sülek Aile Sağlığı Merkezi ile 112 istasyonu tamamlanarak hizmete açıldı.

Mahalle sakinlerine hizmet vermeye başlayan Aile Sağlığı Merkezi, Alanyurt'un 4. sağlık ocağı olurken; 112 istasyonu sayısı da 5'e çıkartıldı. Bin 169 metrekare üzerine inşa edilen Zübeyde-İbrahim Sülek Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonu, 572 metrekare kapalı alana sahip.

Bunamak istemiyorsanız bu vitamini almayı ihmal etmeyin! Bunamak istemiyorsanız bu vitamini almayı ihmal etmeyin!

Mahalledeki ihtiyacın giderildiğini aktaran Yeni Mahalle Muhtarı Balabey Gürler, "Mahalleye bir sağlık ocağı yapılması için çok uğraştık. Uzun zamandan beri nüfus yoğunluğu bakımından bölgenin ihtiyacı olan ve sağlık ocağının temelini geçtiğimiz yıl atmıştık. Mahallemize böyle bir hizmeti kazandırmak bizleri çok mutlu etti. Bölgemizin böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Bu hizmetin yapılmasında da emeğimizin olması bizleri mutlu etti. Aile Sağlık Merkezinin yapımını üstlenen hayırsever severlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Mahallemize kazandırmış olduğumuz bu hizmetin Yeni Mahalleye halkına ve İnegöl'e hayırlı olmasını dilerim." dedi.