Real Madrid başkan adayı Henrique Riquelme, katıldığı bir televizyon programında, başkan seçilmesi halinde Erling Haaland’ı Real Madrid’e transfer edeceğini söyledi. Riquelme, “Dünya yıldızı transferim Erling Haaland olacak. Eğer Erling Haaland ve Rodri benimle birlikte Real Madrid’e gelmezse, Real Madrid’in tüm 100.000 üyesinin aidatlarının %100’ünü ben ödeyeceğim” açıklamasını yaptı.

Manchester City’den Yasal Hamle

Riquelme’nin bu açıklamasının ardından Manchester City cephesi harekete geçti. İngiliz kulübü, açıklamaların asılsız olduğunu belirterek yasal işlem başlatacaklarını duyurdu:
“İspanya’dan Erling Haaland’ın geleceğiyle ilgili ortaya çıkan hikayeler asılsızdır. Bunun gerçekleşmesi ihtimali yok ve sözleşmede bunu mümkün kılacak bir madde de bulunmuyor. Oyuncumuzun imajının bu bağlamda kullanılması nedeniyle yasal işlem başlatmayı değerlendiriyoruz.”

İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Son 16'ya Yükseldi
İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Son 16'ya Yükseldi
İçeriği Görüntüle

Haaland Transferi ve İmaj Hakları Tartışmaya Açıldı

Riquelme’nin sözleri, Real Madrid taraftarları ve transfer gündemi açısından dikkat çekerken, Manchester City’nin olası dava hazırlığı futbol dünyasında yankı uyandırdı. Haaland’ın transferi ve imaj haklarının kullanımıyla ilgili tartışmalar, önümüzdeki günlerde de gündemde kalmaya devam edecek.

Kaynak: hurriyet.com.tr