Yaşam

Görev Dönüşü Feci Kaza: 1 Polis Şehit, 2 Polis Yaralı

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden İstanbul görevinden dönen 3 polis memuru, Sakarya TEM Otoyolunda tıra arkadan çarparak feci bir kaza geçirdi.

Loading...

Abone Ol

Kazada 1 polis şehit oldu, 2 polis ise yaralandı.

TEM Otoyolu'nda Trajedi

 Ankara'dan İstanbul'a görev için giden ve dönüş yolunda olan 3 polis memuru, Sakarya TEM Otoyolu'nda yabancı plakalı bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, polis memurlarından C.P. olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın Detayları

Edinilen bilgiye göre, 06 EBM 912 plakalı Skoda marka otomobilin sürücüsü, kontrolü kaybederek tıra çarptı. Kazada, araç içinde bulunan 3 polis memuru ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yaralı Polislerin Durumu

Yaralılardan biri olan C.P., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı polisler F.D. ve H.B. ise tedavi altına alındı. F.D.'nin durumu ciddiyetini korurken, H.B.'nin hastaneden taburcu edildiği bilgisi alındı.

Devam Eden Soruşturma

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, kaza anına dair detaylar inceleniyor.

"Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, İstanbul'dan dönüş yolunda feci bir kazaya karıştı. Olayda 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis yaralandı." - Sakarya TEM Otoyolu Polis Raporu