Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, birinci yarıdaki kadrolarını güçlendirmek için daha önce 4 transfer yaptıklarını hatırlattı. Çamlıdere Şekerspordan Gökhan Arslanı transfer ettiklerini ifade eden Korkmaz, İkinci yarı hazırlıklarımızı tamamlayıp İnegöle döndüğümüzde çalışmalarımızı burada devam ettiriyoruz. Birinci yarıdaki kadromuzu güçlendirmek adına yapmış olduğumuz transferler vardı. Daha önceden 4 tane transfer yapmıştık. Bugünde orta saha mevkisinde oynayan Çamlıdere Şekerspordan transfer ettiğimiz Gökhan Arslan kardeşimizle 1,5 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi 1992 Kayseri doğumlu. İnşallah bundan sonra bütün gücünü emeğini İnegölspor için kullanacak. İnegölsporda başarılı olacağına inanıyorum. Bizlere katkı sağlayacağına inanıyorum. Allah ona kazasız, belasız, sakatsız bir sezon geçirmesini nasip etsin.dedi.

KORAY İLE YOLLAR AYRILDI

Koray Karagözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu: Bugün itibariyle Gökhan kardeşimizle yapmış olduğumuz takviye ile transferin sonuncusunu gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra bu ekiple ikinci yarıya güçlü bir şekilde hazırlanıp maçlara çıkacağız. Gökhan gelirken, Koray kardeşimizle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Allah ona da hayırlı bir takım bulup, futbol oynamayı nasip etsin. Verdiği emeklerinden dolayı kendisine de teşekkür ediyorum.

"ŞAMPİYONLUK OLACAĞIZ"

Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi

Gökhan Araslan ise hedefleri büyük olan bir takıma geldiğini söyleyerek, Bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak ligi en iyi şekilde değerlendireceğiz.diye konuştu. Gökhan Arslan, daha sonra kendini 1,5 yıllığına bordo-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.