Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor

İhtiyaç sahibi herkesin yanında maddi manevi yer alan Gediz Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği uygulamalar ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bünyesinde psikolog bulunduran Gediz Belediyesi, ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Gediz Belediyesinde görevli psikolog tarafından her yaş grubundan vatandaşlara ihtiyaç duydukları konularda son 1 yıl içinde 900 vatandaşın ücretsiz olarak psikolog hizmetinden yararlandığı bildirildi.

Psikolog Emine Aras, Belediye bünyesinde verdiği psikolojik danışmanlık hizmetinin yanı sıra, ayrıca topluma yönelik seminerler ve belirli gruplara yönelik konferanslarda gerçekleştiriyor.

Mesai saatleri içerisinde 444 6 439 numaralı hattı arayarak randevu alınarak danışmanlık hizmetinden yararlanabileceğini vurgulayan Başkan Akçadurak, “Vatandaşlarımız bireysel danışmanlık, çocuk ve ergen danışmanlığı, çift ve aile danışmanlığı, psikolojik testler, okul ve öğrenci danışmanlığı hizmetlerinden faydalanabilirler. Vatandaşlarımızın her alanda ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak için gayret gösteriyor, her daim onların yanında oluyoruz” dedi.

Kaynak: iha