Gazze’de can kaybı 35 bin 386’ya yükseldi Gazze’de can kaybı 35 bin 386’ya yükseldi

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen "dar alan" uygulaması sonucunda hakkında arama kararı bulunan 10 şahıs yakalandı. Uygulamada 27 araç sürücüsüne toplamda 103 bin 410 TL ceza yazılırken, 2 araç trafikten men edildi. Ayrıca, denetim sırasında 1 ruhsatsız tabanca ile 60 fişek ele geçirildi.

Arama Kararı Olan Şahıslar Yakalandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa ilçesinde "dar alan" uygulaması düzenledi. Denetimler sırasında şüpheli görülen kişilere GBT sorgusu ve üst araması yapıldı. Ayrıca araçların bagaj hazneleri ve saklama kabinleri de didik didik arandı. Gaziosmanpaşa ilçesinin 8 farklı noktasında gerçekleştirilen operasyonda, 10 arama kararı bulunan kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.

Ruhsatsız Tabanca ve Ceza Yağmuru

 Operasyon sırasında 1 adet ruhsatsız tabanca ile 60 fişek ele geçirildi. Trafik ekiplerinin de katıldığı denetimlerde, toplamda 103 bin 410 TL ceza yazıldı. Ayrıca, 2 araç trafikten men edildi. Bu operasyon, Gaziosmanpaşa'da huzur ve güvenliğin sağlanması için atılan önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: iha