18 yaşındaki yatalak kız evde ölü bulundu 18 yaşındaki yatalak kız evde ölü bulundu

 Gaziantep'te bir markette yaşanan dehşet verici saldırı, güvenlik kameralarına yansıdı. Peki saldırganlar neden hala serbest?

Olay, 12 Ağustos günü Gaziantep Şahinbey ilçesinde, alışveriş için bir markete giren iki genç kız kardeşin, ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından vahşice saldırıya uğramasıyla meydana geldi. Kamera kayıtlarına göre kızlar, market içinde sıkıştırıldıktan sonra dışarıya kaçmaya çalışırken acımasızca darp edildi.

Ailenin İsyanı: "Saldırganlar Neden Serbest?"

Yaşanan Dehşet Anları

Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iki kızın vazo ile kafalarına vurulma, tekme, tokat ve yumrukla saldırıya uğrama anları yer alıyor. İki kardeş, şahısların elinden, olaya müdahil olan vatandaşların yardımıyla kurtuldu.

Saldırı Kurbanlarının Dramı

Gözyaşlarına boğulan Hatice Aslan, yaşadığı dehşet anlarını şöyle anlattı:

"Ben ve kardeşim markete gittik... Kardeşime vazoyla vurdular, beni ise saçımı tutarak darp ettiler. Olay sonrası 2 gün yoğun bakımda yattım... Ben adalet istiyorum."

Aile Tepkili: Adalet Nerede?

Anne Yıldız Aslan, yaşananlara isyan ederek:

"Bu çocuklardan ne istediniz. Gücünüz küçük çocuklara mı yetiyor?... Bu mu adalet, ben adalet istiyorum ve bunların cezalandırılmasını istiyorum."

Saldırganların hala serbest olması, olayın üzerine kara bulutlar gibi çöken bir soru işareti bıraktı. Aile, yetkililere seslenerek, yaşananların hesabının sorulmasını ve adaletin tecelli etmesini bekliyor.

Editör: Fırat Çelik