Galatasaray Spor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde kutladı.

 Galatasaray camiası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kemerburgaz’daki Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Dursun Özbek’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, kulüp üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Galatasaray Camiası 19 Mayıs’ta Kemerburgaz’da Buluştu! (2)

Dursun Özbek: “Bugün 3 anlamlı olayı birlikte kutluyoruz”

Etkinlikte konuşan Başkan Dursun Özbek, “19 Mayıs sadece Atatürk’ün gençliğe armağanı değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş mücadelesinin ilk adımıdır. Bugün aynı zamanda Galatasaray’ın 25. şampiyonluğunu ve 5. yıldızını da kutluyoruz. Üstelik bu özel gün, Kemerburgaz’daki yeni tesisimizin tanıtımıyla daha da anlam kazandı” dedi.

Galatasaray Camiası 19 Mayıs’ta Kemerburgaz’da Buluştu! (4)

“Bu sezon en zor ama en gurur verici şampiyonluktu”

Sezonu değerlendirirken duygusal anlar yaşayan Özbek, “Sadece sahada değil, birçok cephede mücadele ettik. Bu şampiyonluk camiamıza armağan olsun. Taraftarımıza, teknik ekibe, sporcularımıza ve bizlere destek olan genel kurul üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Camiası 19 Mayıs’ta Kemerburgaz’da Buluştu! (6)

Kemerburgaz’daki yeni tesis: “Galatasaray’ın yeni mabedi”

Başkan Özbek, Metin Oktay Tesisleri’nin detaylarını da paylaştı. Şu anda 30 dönüm üzerinde iki nizami saha ve konaklama alanı bulunduğunu belirten Özbek, "Yaklaşık 100 dönümlük alanda altyapı tesislerine de önümüzdeki ay başlıyoruz. 6-8 ay içinde bu alan tamamlanmış olacak. Florya bizim için tarih ama günümüz futbol ekonomisine artık cevap veremiyordu. Kemerburgaz, Galatasaray’ın geleceğidir" dedi.

Burak Yılmaz, Kasımpaşa ile yollarını ayırdı
Burak Yılmaz, Kasımpaşa ile yollarını ayırdı
İçeriği Görüntüle

Etkinlik sonunda kulüp üyeleri ve taraftarlar, yeni tesisleri gezdi ve 5. yıldızla taçlanan sezonun gururunu birlikte yaşadı.

Kaynak: İHA