İlahiyat hocasından Cübbeli Ahmet Hoca'ya önemli uyarı İlahiyat hocasından Cübbeli Ahmet Hoca'ya önemli uyarı
Faaliyet dalında dünyanın İtalya ve Çinden sonra 3. büyük fuarı olan ve her yıl 11 holde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 1 Şubat Pazar akşamı sona erdi.

FUARIN EN İLGİ ÇEKİCİ FİRMALARI İNEGÖLLÜ

Yerli yabancı birçok firma ve ziyaretçilerin ilgi gösterdiği fuarın en ilgi çekici firmaları İnegöllü firmalar oldu. İnegöllü mobilyacılar, 2015 modellerini fuarda tanıttı.

Mobilya sektöründeki son yeniliklerin tanıtıldığı fuarda 9, 10 ve 11.hollerde yer alan 161 mobilyacının yeni model tasarımları ile göz doldurdu.

VERİMLİ GEÇTİ

6 gün süren İstanbul Mobilya Fuarını gazetemize değerlendiren İnegöllü mobilyacılar, Fuarın güzel geçtiğini, ziyaretçi sayısının yüksek olduğunu belirterek, fuarın genel anlamda verimli geçtiğini söylediler.

Fuarın gittikçe profesyonelleştiğini belirten mobilyacılar, Fuarda İnegöl’ü ve firmalarını temsil ettiklerini aktararak, “İnegöl mobilyası seviliyor” diye konuştular.

Bazı mobilyacılar ise bir önceki fuarlara göre katılımcı sayısının az olduğunu ancak satışlardan memnun olduklarını belirttiler.

İNEGÖL GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

İstanbul Mobilya Fuarına ilk defa katıldıklarını aktaran mobilyacılar ise fuarın kendileri açısından verimli geçtiğini ifade etti.

Fuara katılan yoğun firmayla İnegöl’ün güçlü ve dinamik olduğunu gösterdiğini belirten İnegöl Mobilyacılar Odası Özcan Ayhan;

“Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB. Fuarımız ziyaretçi bakımından gerçekten büyüklüğünün bir göstergesinde. Ziyaretçilerimiz profesyonel ziyaretçi. Ortadoğu’dan, Balkanlardan ziyaretçilerimiz oldu.”

“161 İnegöllü firma stant açtı. İMOS üyelerinin fuarda kapladığı alan yüzde 20. Fakat İnegöl’ün fuar alanının yüzde 30’unu İnegöl kapladı. 500 firmanın katıldığı fuarın yüzde 35’i İnegöllü. Model ve çeşitlik açısından yine biz öndeyiz. İnegöllü mobilyacılar olarak inşallah bir an önce fuarımızı yaparız” dedi.