2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek İnegölspor, 2026-2027 sezonunun ilk antrenmanını kulüp tesislerinde yaptı. Bordo-beyazlı ekibin sezon açılışını ilçe protokolü de takip etti.
2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi İnegölspor, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı. Teknik Direktör Güven Varol yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmanı ilçe protokolü ile kulüp yöneticileri de takip etti.
İlk antrenman Güven Varol yönetiminde yapıldı
Bordo-beyazlı futbolcular, yeni sezonun ilk çalışması için kulüp tesislerinde bir araya geldi. Teknik Direktör Güven Varol yönetimindeki antrenmanda oyuncular sezon hazırlıklarına başladı.
Takımın çalışma programının teknik heyetin planlaması doğrultusunda sürdürüleceği belirtildi.
İlçe protokolü takımı ziyaret etti
Sezonun ilk antrenmanını İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile kulüp ve parti yöneticileri ziyaret etti.
Futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen protokol üyeleri, yeni sezon öncesinde başarı dileklerini iletti.
“Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum”
Antrenman öncesinde konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, 2026-2027 sezonunun kulüp, futbolcular ve taraftarlar için hayırlı olmasını diledi.
Ademoğlu, “İnşallah sakatlıksız, kazasız belasız bir sezon geçiririz. İnegölspor formasını, armasını ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Hepinize başarılı bir sezon diliyorum” dedi.
Alper Taban: Yeni sezon yeni umutlar demek
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her yeni başlangıcın beraberinde yeni hedefler ve umutlar getirdiğini söyledi. İnegölspor’un kentin önemli markalarından biri olduğunu vurgulayan Taban, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların özverili çalışmayla başarılı sonuçlar alacağına inandığını belirtti.
Başarının emek, disiplin ve mücadeleyle geleceğini ifade eden Taban, taraftar desteğinin de sezon boyunca önemli olacağını kaydetti.
“İnegölspor hak ettiği yerlere ulaşacaktır”
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş da Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, yönetim kurulu, Teknik Direktör Güven Varol, teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerini iletti.
Durmuş, takımın sakatlıklardan uzak ve başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederek taraftar desteğiyle İnegölspor’un hedeflediği noktalara ulaşacağına inandığını söyledi.
Transfer çalışmaları devam ediyor
İnegölspor yönetiminin yeni sezon öncesindeki transfer çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Kadronun, Teknik Direktör Güven Varol’un raporu doğrultusunda güçlendirilmeye devam edildiği belirtildi.