Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu

İstanbul'un köklü futbol kulüplerinden Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda Y. Samsunspor ile oynanan maçta yaşanan talihsiz olayla sarsıldı. Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred Rodrigues, maç esnasında yaşadığı sakatlık sonucunda Acıbadem Sağlık Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendon yırtığı tespit edildi.

Fenerbahçe Orta Sahasında Büyük Kayıp: Fred'in Tendonunda Yırtık Tespit Edildi

Fred'in bu sezonki performansı göz önüne alındığında, yaşanan sakatlık Fenerbahçe camiasını derinden üzdü. 21 resmi maçta forma giyen ve 6 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulunan oyuncunun, yaklaşık 4 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü, konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak taraftarları bilgilendirdi. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde:

"Dün akşam Y. Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Fred Rodrigues’in Acibadem Saglik Altunizade Hastanesinde Mr görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonda yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Fenerbahçe Spor Kulübü"

Fenerbahçe'nin orta sahasının kilit isimlerinden biri olan Fred'in sakatlık süreci, teknik direktör ve taraftarlar arasında endişe yaratırken, takımın medikal ekibi tarafından titizlikle yönetilen bir rehabilitasyon süreci bekleniyor. Bu zorlu dönemde, sarı lacivertli taraftarlar, Fred'e geçmiş olsun dileklerini ileterek en kısa sürede sahalara dönmesini bekliyor.

Editör: Şaban Kılıçcı