Süper Lig’de kritik Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe’de yönetim, motivasyonu artırmak adına prim kararında geri adım atmadı. Çaykur Rizespor karşısında alınan beraberliğe rağmen, iki maçı kapsayan prim sistemi geçerliliğini koruyor.
3 Milyon Dolar Ödül Devam Ediyor
Kulüp yönetiminin aldığı karara göre, Rizespor ve Galatasaray maçlarını kapsayan toplam 3 milyon dolarlık prim paketi yürürlükte kalacak. Sarı-lacivertlilerin RAMS Park’tan galibiyetle ayrılması halinde futbolculara bu ödülün dağıtılacağı öğrenildi.
Derbi Öncesi Kenetlenme
Şampiyonluk yarışında kritik öneme sahip mücadele öncesi teknik heyet ve futbolcuların galibiyet için kenetlendiği belirtildi. Türkiye Kupası’ndan elenen Fenerbahçe, ligde iddiasını sürdürmek ve zirveyle puan farkını azaltmak için derbiden 3 puan hedefliyor.
Kritik mücadele öncesinde alınan prim kararı, takımın motivasyonunu artıran önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.




