Spor

Fenerbahçe taraftarı bana kırılmasın

Fenerbahçe’den İspanya’da bulunan Real Madrid kulübüne transfer olan Arda Güler yaptığı basın açıklamasında, Fenerbahçe taraftarının kendisine kırılmamasını söyledi.

Abone Ol

BİRÇOK TARİHİ OLAYI GERİDE BIRAKTI

Arda Güler, gençlerin kendi tarzında, sosyal medyada büyük bir etki yaratmaya başladı. Real Madrid’in transferini duyurduğu tweet, kulüp tarihinde Cristiano Ronaldo’nun ayrılışı, milyon dolarlık transferlerin gelişi veya Avrupa kupalarının kazanılması gibi olayları geride bırakarak en çok beğeni alan tweet oldu. Artık ‘Gülermanya’nın başladığına şüphe yok.

DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ

"Bu önemli günde Stefano'yu anıyorum. Burada olmak benim için çok önemli. Real Madrid dünyanın en büyük kulübü. Çok gururlu ve mutluyum."

NEDEN BARCELONA YERİNE REAL MADRID'İ TERCİH ETTİN?

"Avrupa'nın birçok kulübü beni istedi. Real Madrid sizi istediğinizde konu kapanıyor. Hoca ve başkan beni ikna etti. Yeteneklerimi göstermek istiyorum."

Arda Güler Fenerbahçe taraftarı için ise, "Fenerbahçe'den ayrılmak duygusal olarak kolay bir değil. Dünyanın en büyük kulüpleri sizi istiyorsa ve kulübüne pazar kazandırıyorsanız bunu kimse reddedemez. Elimde gelen bir şey yoktu. Fenerbahçeli taraftarları kırmak istemedim. Real Madrid sizi çağırdığı zaman ve kulübüne para kazandırcaksanız bunu reddetmek çok zor. Hepsini seviyorum. Bana kırılmasınlar. Real Madrid sizi çağırdığı zaman, kulübe de çok iyi para kazandırma ihtimaliniz olduğu zaman bunu reddedemezsiniz. Fenerbahçe'yi çok seviyorum, bana kırılmasınlar" dedi.