Ev dekorasyonunda 2019 yılı trendlerinde özellikle luxury tarzını daha çok göreceğiz. Bu tarzın ana bileşenleri "ahşap, metal ve mermer". Malzemenin kendiliğinden olan "doğal" uyumu ve farklı varyasyonları çeşitliliği arttırmakta ve özellikle evlerin salonlarına ayrı bir şıklık katmaktadır. Bunu destekleyen diğer aydınlatma ve tekstil ürünleri ise daha da güzel çözümler üretmemize yardımcı oluyor.

Mutfaklarda ise evin genel tasarım anlayışına paralel yine lake mutfaklar ön planda olup tezgah malzemesi olarak, granit esaslı ince yapılı dekton ve silestone gibi alternatif çözümler doğal görünümleri ve mermer desenleri sayesinde fark yaratacaktır.

Renk olarak panelde antrasit ve gri tonlamaları çok çok göreceğiz.

Legno Dekor Mimari projenizin uygulanması konusunda sizlere anahtar teslim hizmet veriyor.

Legno Dekor Konut, iş yeri ve işletme, ofis, fabrika vb tüm yaşam alanları için müşteri ihtiyaçlarına ve taleplerine göre konsept tasarım tamamlandıktan sonra, mimari projenin uygulanması konusunda sizlere anahtar teslim hizmet veriyor.

Legno Dekor kurucularından Metin İlhan; "Sizin de elinizde bir projeniz varsa hayata geçirmek için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman tasarım ekibimiz ve İnegöl'lü Ustalarımız ile En güzel yaşam alanlarının dekorasyonunu sizlere anahtar teslim sunalım" diyor.

Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı