Küçükçekmece’de seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Küçükçekmece’de seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Batıkent Mahallesi çevreyolunda meydana gelen trafik kazasında, yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen iki kişiye motosiklet çarptı. Kazada 2’si yaya olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Ankara istikametine seyir halinde olan B.M.Z. yönetimindeki 34 MLV 680 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan N.S. ve T.A.’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yayalar ve motosiklette bulunan B.M.Z. ile O.T. yola savruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılardan T.A.’nın bilincinin kapalı olduğu ve Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, durumunun ağır olduğu öğrenildi. Motosiklet sürücüsü B.M.Z. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılırken, O.T.’nin hafif yaralı olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak: İHA