Geçtiğimiz yıl kariyerinin sonlandıran futbolcunun yaptığı o açıklamalar her detayı ile kan dondurdu. Ulusal ve uluslararası futbolcu camiasında yakından tanınan Mevlüt Erdinç aile hayatında çalkantılı günler geçiriyor. Ünlü futbolcunun sosyal medya hesabı üzerinden herkese açık şekilde yapmış olduğu özel hayat paylaşımları yeni güne damga vurdu.

Real Madrid, Arda Güler'le kazandı Real Madrid, Arda Güler'le kazandı

Erdinç'in eşi ve çocukları ile ilgili ortaya attığı iddialar büyük ses getirdi. Eşinden 5 aydır haber alamadığını, nerede olduğunu bilmediğini, eşinin çocuklarının yüzünü göstermediğini ifade etti.

“Benden Para Almak için…”

Bu yükü tek başına kaldırmakta zorluk çektiğini ifade eden Erdinç “artık herkesin bilmesini istiyorum” diyerek kendisine yapılan şantajı tek tek açıkladı. “İnsanlık dışı bir davranış” diyerek konuşmasına başlatan Erdinç “benden para almak için şantaj yaptılar. Eşime mail yoluyla 1 milyon euro yatıracağımı söylediğimde Cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı” dedi.

“Paraya Hiç Hiç Değer Vermedim!”

Eski futbolcunun üzüldüğü durum ise kariyer hayatı başladığında aynı yola çıkma sözü veren eşinin kariyeri sonlandığı gün ayrılma kararı almış olmasıydı. “Paraya hiçbir zaman değer vermedim. Çocuklarım ve anneleri yokluk yüzü hiçbir zaman görmediler ve görmeyecekler. Sorumluluğumu biliyorum” diyerek daha çarpıcı iddialarda bulundu.

“Çocukların Senin Değil”

Eşiyle ayrılık döneminde sürekli şehir dışında olan ünlü futbolcu eşinin ailesinden “çocukların senin değil” diyerek bir telefon aldı. Bu nedenle aileden DNA testi talep ettiğini de itiraf etti.

Editör: Fırat Çelik