Esenler'de bulunan 16 katlı bir binanın dış cephesi, şiddetli rüzgârın etkisiyle büyük bir kısım yere düştü. Bu sırada yakınlardaki bir tekstil atölyesinden ürün indiren işçi, düşen beton parçalarından son anda sıyrılarak kurtuldu. Bu korku dolu anlar ise güvenlik kamerasına kaydedildi.

Yol kenarında yemek yiyen tır şoförlerinin arasına tır daldı: 5 yaralı Yol kenarında yemek yiyen tır şoförlerinin arasına tır daldı: 5 yaralı

Olay, saat 14.30 civarında Esenler Tuna Mahallesi'nde, Şehit Cengiz Karcıoğlu Caddesi üzerinde yer alan 16 katlı binada meydana geldi. Binanın dış cephesinin büyük bir bölümü, şiddetli rüzgarın da etkisiyle çöktü. Çökme sonrasında havada yoğun bir toz bulutu oluştu. Binada yaşanan bu durumu deprem sanarak, paniğe kapılan insanlar binadan dışarı fırladı. Olay sırasında yol boyunca park eden birkaç araç, düşen beton parçaları nedeniyle hasar aldı. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye hemen itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Güvenlik önlemi olarak söz konusu cadde trafiğini kapatıldı.

Bu esnada, binanın önünde yer alan tekstil atölyesinden bir işçi, kamyona ürün yükleniyordu. İşçi, düşen dış cepheyi fark ederek hemen harekete geçti ve tehlikeden son anda kurtuldu. Bu anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Editör: Fırat Çelik