Erzincan’da bir evde baba ve oğlu silahla vurulmuş halde ölü bulundu. İlk değerlendirmede, babanın oğlunu vurduktan sonra yaşamına son vermiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay, akşam saatlerinde merkez Fatih Mahallesi 716 Sokak’taki bir ikamette meydana geldi. İhbar üzerine adrese giden polis ve sağlık ekipleri, savcılıktan alınan izinle eve girdi. İçeride yapılan kontrolde, yatak odasında Yasin Karakoç (34), avluda ise babası Reşit Karakoç’un cansız bedenine ulaşıldı. Her iki kişinin de tabancayla vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

İlk incelemede, baba Reşit Karakoç’un oğlunu vurduktan sonra intihar etmiş olabileceği değerlendirilirken, olayla ilgili kesin bulguların otopsi sonrası netleşeceği bildirildi.

Evde geniş çaplı inceleme yapan polis ekipleri, soruşturmayı sürdürüyor. Cenazeler otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.




