Ertuğrulgazi Caddesi esnafı, caddede yaşanan sıkıntılar, sorunların ve dernekleşme çalışmalarını görüşmek için dün Devrin Düğün Salonu'nda bir toplantı yaptı. Toplantıya katılan İGİAD Eski Başkanı Bahadır Bayraktar, kurucu başkan olarak seçildi.

Bayraktar'ın dernek tecrübesinden istifade edileceği kaydedilirken; dernek kurma işleminin bu hafta içinde tamamlanacağı öğrenildi.

ZİYARETLER YAPACAKLAR

Kurucu yönetimin protokol ziyaretleri ile sorunları birinci ağızdan yetkililere iletmek isteyen Bahadır Bayraktar başkanlığındaki yönetim, daha sonra genel kurula giderek; başkanını seçecek.

Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar! Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar!

ESNAF DERTLİ

Avarlar Kavşağı'nda yaklaşık 1 yılı aşkın süredir devam eden çalışmalar, Ertuğrulgazi Caddesi esnafını olumsuz etkilerken; Bursa ve Ankara istikametinden gelen müşterilerin caddeyi bulmakta büyük sıkıntı yaşadığı geçtiğimiz günlerde ifade edilmişti.

GÖREVE ÇAĞIRDI

Bursa-Ankara karayolunda üst geçidin tamamlanarak hizmete girmesine rağmen yan yollardaki çalışmaların durması üzerine İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve cadde esnafı bir araya gelerek; yetkilileri göreve çağırmıştı.

Basın toplantısının ardından esnaf, dernekleşme çalışmaları için bir araya gelme kararı vermişti. Dün Devrin Düğün Salonu'nda o toplantı yapıldı.