Yeni Mahalle Millet Caddesi üzerinde inşa edilen projenin temel atma törenine; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile çok sayıda davetli katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Ergünler İnşaat sahiplerinden Muhammet Ergün, İnegöl'ün en nitelikli projesi olan Elisyum Park'ın Ergünler İnşaat kalite ve güvencesiyle başladığını belirterek, temel atma törenine katılan herkese teşekkür etti.

Ergünler İnşaat ortaklarından ve İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Harun Ergün, "Böyle güzel bir günde yanımızda olduğunuz için firmamız adına sizlere teşekkür ediyorum. Ergünler İnşaat olarak İnegöl'ümüze değer katan inşaat çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Çalışmalarımıza çok değerli bir proje daha katıyoruz."

"Elisyum Park, kelime olarak Cennet bahçesi anlamı geliyor. İnşallah burada tabiri caizse Cennet gibi bir proje inşa edeceğiz. 175 dairelik Elisyum Park projemiz, ailelere konforlu bir yaşam alanı oluşturup tüm ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir yaşam merkezi haline gelecek."

"15 bin 500 metre kare arsa üzerine inşa edilecek 9 bloktan oluşan projemiz, kapalı otopark alanları, havuzlar, hamamlar, saunalar ve fitnes merkezleri, kamelyalar ve dinlenme alanları gibi birçok sosyal donatıya sahiptir. Her metre karesi değerli İnegöl halkının yaşam standartlarına göre düşünülmüş olup, lüks, geniş ve ferah bir mimariyle dizayn edilmiştir."

"Elisyum Park adını verdiğimiz bu Cennet bahçesinde, insanların huzur ve mutluluk içerisinde bir ömür sürmelerini temenni ederek, projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Elisyum Park projesinin İnegöl'ümüze, Bursa'mıza, şehrimizin inşaat sektörüne hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnegöl'de onlarca yüzlerce inşaatlar başlıyor. Bir taraftan bitiriliyor, bir taraftan eskimişler yıkılıyor yerine yenileri yapılıyor. Gerçekten alışılmışın dışında sıra dışı proje hayata geçiriliyor."

"Son yıllarda bu tip projelerin arttığını görüyoruz. İnegöl'ün buna benzer projelere şiddetle ihtiyacı var. İnsanlar artık yaşam alanlarını çok daha önemsiyor. Eskiden 'kafamızı sokacak bir evimiz olsun' deyimleri vardı. Ama artık sadece kafamızı soktuğumuz dört duvar değil beraberinde otoparkından yeşil alanına, havuzundan diğer müştemilatlarına varana kadar detaylar vatandaşlar tarafından isteniyor ve arzu ediliyor."

"Bu tabi ülke insanın gelişmişliğinin de göstergelerinden bir tanesi. Şehrin vizyonunu ve vitrinin değiştiren projeler. Şehrimizin ciddi değişime ve dönüşüme ihtiyacı var. Kentsel dönüşümleri konuşuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası projenin temeli atıldı.

BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi