Amasya'nın Taşova ilçesi, bugün yürek burkan bir kazaya sahne oldu. Faravga mevkisinde kontrolden çıkan bir traktörün devrilmesi sonucu 31 yaşındaki Mücahit Demirci ağır yaralandı.
Demirci’nin, Türk Hava Kuvvetleri’nde 9 yıl boyunca uzman çavuş olarak görev yaptığı ve sağlık sorunları nedeniyle emeklilik işlemlerinin tam da bugün sonuçlandığı öğrenildi. Yani Mücahit Demirci, görevini noktaladığı gün hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, traktör henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki bir bahçeye devrildi. Traktörden fırlayan Demirci, olay yerinde ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yaşam mücadelesini kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Demirci’nin cenazesinin memleketinde defnedilmesi bekleniyor.




