Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu sürücü yaralandı. Olay, Çan ilçesi avcılar kulübü önünde meydana geldi. 17 ZN 793 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Rahman Demirtaş, orta refüjde bulunan elektrik direğine çarptı.

Elektrik diğerine çarpan otomobil sürücüsü yaralandı

Çanakkale'de Elektrik Direğine Çarpan Araç Kazasında Sürücü Yaralandı

Kazada, ilk olarak bir elektrik direğini deviren Demirtaş, ardından ikinci bir direğe çarparak durabildi. Çevredekilerin durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Alman çiftin karavanı devrildi: 1 yaralı Alman çiftin karavanı devrildi: 1 yaralı

Elektrik diğerine çarpan otomobil sürücüsü yaralandı

Elektrik Direğine Çarpan Araçla Çanakkale'de Trafik Kazası: Sürücü Yaralandı

Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından yaralı sürücü Rahman Demirtaş, Çan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan kontroller sonucunda, Demirtaş'ın hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi.

Çan İlçesindeki Kaza: Elektrik Direğine Çarpan Araçta Yaralı Sürücü

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatarak kaza ile ilgili detaylı bilgi toplamaya çalıştı. Kazanın neden meydana geldiği ve sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği konusunda polis soruşturması devam ediyor.

Çan'da Elektrik Direğine Çarpan Otomobilde Yaralanan Sürücü, Şans Eseri Hayatta

Öte yandan, kazanın yaşandığı bölgede trafik akışında kısa süreli bir aksama yaşandığı bildirildi. Yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.