Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklandı Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklandı

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Türkiye genelinde yardım kampanyaları devam ederken, bölgeye bir destek de İnegöl Taşıyıcılar Kooperatifinden geldi. Kooperatif üyeleri depremzedeler için hazırladıkları yaklaşık 25 ton suyu bölgeye gönderdi.

Kooperatif Başkanı Recep Portakal "24 Ocak'ta ülkemizde Elazığ ve Malatya merkezli bir deprem meydana geldi. Bu depremle alakalı devletimiz seferber oldu. Bizler de bir nebze olsun bu yaraya merhem olmak için bir aracımızı bugün yola çıkarıyoruz. Buraya katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ülke bizim, devlet bizim, bizler de mağdurların yanında elimizden geldiği kadar durmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yaşanılan deprem sonrası Türkiye'nin seferber olduğunu kaydeden Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz ise "Ne mutlu ki bizlere böyle bir ülkede yaşıyoruz. Biz gerek ülkemizde gerek dünyada nerede mazlum varsa ulaşmaya çalışan bir toplumuz. Buradan halkımıza çağrıda bulunuyorum, şahsi olarak herhangi bir yardım düzenlemesinler, bir çalışma yapacaklarsa AFAD veya bizlerle irtibata geçerek yapsınlar. Bundan sonraki süreç iyileştirme sürecidir ve çalışmalar bu yönde yapılacaktır. Herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dua sonrası su dolu TIR bölgeye uğurlandı.