CHP'DEN ADALET İSTİYORUM

Sabah saatlerinde Bursa'dan Ankara'ya yürümek için yola çıkan 2 çocuk babası Yusuf Yiğit, elinde 'Adalet bir gün sana da lazım olacak Kemal Kılıçdaroğlu. Evet, sayın başkan haklısınız CHP'li olarak CHP'nin içinde bana da lazım oldu bende CHP'den adalet istiyorum. CHP Genel Merkezine CHP'nin adaletsizliğini anlatmak için yürüyorum. Önce kendine adalet" yazılı pankart taşıyor.

HAKKIMI ARIYORUM

Haksız yere işten atıldığını belirten Yiğit, "Nilüfer Belediyesinde taşeron olarak temizlik görevlisiydim. İki çocuk babasıyım. Belediyeden haksız olarak işten atıldım. İşten atılma gerekçem dünyada bir ilk; muhtara selam vermek. Dün itibariyle işten çıkışımı verdiler."

"Bu yapacağım yürüyüşün, herhangi bir eylem veya terör propagandasıyla alakası yoktur. Ben sadece hakkımı arıyorum. CHP genel merkezine kadar gideceğim. Gerekirse genel merkez önünde ölüm orucu yapacağım. Amacım CHP'li belediyenin yapmış olduğu yanlışı duyurmak" dedi.

CHP'DEN BAŞKA BİR PARTİYE OY VERMEDİM

Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?

Hayatı boyunca CHP'den başka bir partiye oy vermediğini aktaran Yiğit, CHP üyesiyim, delegesiyim. CHP'li Nilüfer Belediyesinde adaletsizlik var. Kılıçdaroğlu'na katılıyorum. Adalet olmuş olsaydı ben bu gün yürümezdim. İlk önce kendi içindeki adalete bir bakacak, kendi içinde var mı yok mu? İlk önce ona bakacak" diye konuştu.