Eczane ararken dehşeti yaşadı Eczane ararken dehşeti yaşadı

Denizli'nin Honaz ilçesinde bir düğünün neşesi, havaya rastgele açılan ateşlerle huzursuzluğa dönüşmüşken, adalet mekanizması sessiz kalmadı. 'Yıldırım' adı verilen operasyonla, düğün magandalarının keyifleri kursaklarında kaldı. İşte o anlar ve sonrasında yaşananların perde arkası...

Havai Fişek Yerine Kurşun Yağmuru: Düğün Değil Maganda Sahnesi

Havaya atılan kurşunlar kadar, yükselen endişe de tavan yapmıştı. Denizli'nin Honaz ilçesindeki düğün, Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) titiz çalışmasıyla magandalardan arındırıldı. 

Güvenlik Kamerası Değil, Adalet Kamerası!

Kocabaş Mahallesi'ndeki bu düğünde, JASAT ekibi güvenlik ve düğün kameralarını didik didik etti. Görüntüler, silahlarını gökyüzüne doğrultmuş 23 kişiyi açığa çıkardı. Ancak bu kez, kameralar onları tarihe geçirmek yerine, adalet önüne çıkardı.

'Yıldırım' Çaktı, Magandaların Geceyi Karardı

200 jandarma personelinin yer aldığı operasyonla magandalar, gün ağarmadan gözaltına alındı. Ama asıl şok, evlerinde bulunan onlarca silah oldu. Yasadışı silah deposuna dönen evlerde 12 ruhsatsız tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 12 av tüfeği ve binlerce mermi...

Düğünde yaşanan bir başka vahim durum ise, küçük yaşta çocuklara alkol sunulmasıydı. Bu suçun failleri de adalete hesap vermek üzere gözaltına alındı. 120 bin lira ceza ise, belki de bu utanç verici davranışın bedeliydi.