Piyasalarda son günlerde yaşanan hareketlilik dikkatleri çekiyor. Dolar, euro ve altın fiyatları tüm zamanların rekorlarını kırdı. Vatandaşlar ve yatırımcılar, bu gelişmeleri yakından takip ediyor. İşte piyasalardaki son durum ve etkenler.

Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

Dolar, uluslararası piyasalarda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 29,4350 TL'ye kadar çıktı. Ayrıca, piyasaların açık olduğu saatlerde 29,1816 TL'ye kadar yükselerek yeni bir rekor kırdı.

Dolar, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatlerinde 29,1579 TL seviyesindeyken, yeni güne 29,1739 TL'den başladı. Bu da gösteriyor ki doların yükselişi devam ediyor.

Euro da Rekor Seviyede

Euro fiyatları da sığ piyasada 32,3810 TL'ye kadar çıkarak yeni bir rekor seviye gördü. Şu an itibarıyla yüzde 0,12 kayıpla 32,13 TL seviyesinde bulunuyor.

Gram Altın Tarihi Zirveyi Gördü

Gram altın, ons altın ve dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1938 liraya çıktı. Şu dakikalarda ise yüzde 0,33 primle 1921 liradan alıcı buluyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi İşçileri Maaş Kriziyle Karşı Karşıya Mustafakemalpaşa Belediyesi İşçileri Maaş Kriziyle Karşı Karşıya

Piyasalardaki bu hareketlilik, ekonomi ve yatırım alanında aktif olan herkesin dikkatini çekiyor. Fiyatların ne yönde seyredeceği merak konusu olurken, etkileyen faktörler de yakından takip ediliyor.

Editör: Fırat Çelik