Maçın ilk dakikalarından itibaren Nilüfer Belediye FK, 10. dakikada Cüneyt Balçık'ın golü ile öne geçse de, Doğugücüspor 32. dakikada Hamdican Altay'ın köşe vuruşundan gelen golüyle eşitliği sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi.

İkinci yarıya her iki takım da galibiyet parolasıyla çıktı. Nilüfer Belediye FK teknik direktörü Pablo Martin Batalla, takımının gol yollarındaki etkinliğini artırmak için 54. dakikada Sinan Yıldırım ve Mustafa Aköz gibi önemli oyuncuları sahaya sürdü. Bu değişiklikler maçın kaderini değiştirdi. 79. dakikada Sinan Yıldırım'ın müthiş bir golü ile Nilüfer Belediye FK yeniden öne geçti. Bu golden sonra rakip üzerindeki baskısını artıran Nilüfer, 82. dakikada Ali Şentürk ve maçın uzatma dakikalarında Mustafa Aköz'ün golleriyle farkı açarak maçı 4-1 kazandı.

Doğugücü-3

Nilüfer Belediye FK'nın bu önemli galibiyeti, takipçisi Yalova Yeşilova'nın Karasu ile berabere kalması sonucu şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etmesini sağladı.

Puan farkını 10'a çıkaran Nilüfer Belediye FK, kalan maçlarını da kazanarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Nilğfer

İnegöl'ün Lezzeti: En Güzel İnegöl Köfte Tarifi İnegöl'ün Lezzeti: En Güzel İnegöl Köfte Tarifi

Editör: Umut Gökdaş