NEDİM SEVİM KİMDİR?

1969 İnegöl doğumluyum. Dedelerimiz Kafkas göçmeni. Fikirlerimiz ve düşüncelerimiz Türkiye Cumhuriyetine, bu bayrağa ve bu topraklara sahip çıkmaktır. Evlatlarımızı da bu doğrultuda yetiştiriyoruz. 1992'de nakliye sektöründe hizmet etmeye başladık. Yaklaşık 22 yıl bu sektörde faal olarak, 8-10 yıl da Taşıyıcılar Kooperatifi'nde yönetici olarak hizmet verdik. Sosyal yaşantımızda da İnegöl Kafkasspor Kulübünde 7 yıl başkanlık yaptım. Toplamda 13 yıl yöneticiliğimiz var. Önce camiamıza, İnegöl ve Bursa spor camiasına katkı sunmaya çalıştık. Eğitimde okul aile birliklerinde görevler aldık. Aktif olarak Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda başkan yardımcılığı görevinde bulunmaktayım. AK Parti İlçe Teşkilatında da iki dönem yönetim kurulunda görev aldım. 4 yıldır da İnegöl sanayisine katkı sunma adına elimizden geleni yapıyoruz.

NEMO AHŞAP

Sevim, firmalarıyla ilgili olarak; "Nemo Ahşap, 4 yıllık yavru bir firma olmasına rağmen hızla kendisini yenileyerek geliştiren, kalite, termin ve güvenilirlikten ödün vermeyen, profesyonel ekiple İnegöl sanayisinde mobilya yan sanayisine destek olmak adına bütün gayretlerini gösteriyor. Biz ahşap üzerine koltuk kasaları, mobilya kasaları, koltuk ve mobilya ayakları ile birlikte mobilyanın ahşap kısmını imal ediyoruz. Hedefimiz İnegöl Nemo Ahşap olarak, İnegöl mobilyasına entegre olarak kaliteye destek vermek adına elimizden gelen gayreti ekibimizle göstereceğiz. Hedefler bitmez. Biz de merdivenleri birer birer çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

REFERANSLAR

Nedim Sevim, referanslarıyla ilgili olarak da; "Saloni Mobilya, Rendi Mobilya, Cemre Koltuk, Piano Koltuk, Sardunya Koltuk gibi firmalarla çalışıyoruz. İnegöl'ün elit firmaları ile çalışıyoruz diyebiliriz" diye konuştu.

GELECEĞİMİZ PARLAK

Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde

Sevim son olarak İnegöl mobilyası ve sektörde yaşanan sıkıntıları da şöyle özetledi: "İnegöl mobilyası dünya markası olma yolunda ilerliyor. Gerek İMOS, gerek Mobilyacılar Odası mobilyamızı daha ileriye taşıma adına çalışmalar yapıyorlar. İnegöl mobilyasını, Türkiye'nin mobilya başkenti olarak düşünüyoruz. Dünya markası olma adına da çalışmalar yapılıyor, biz de onları destekliyoruz. Mobilyada geleceğimizin parlak olduğunu düşünüyoruz"

VADELER ÇOK UZUN

"Sıkıntılarımız tabii ki var. Mobilya firmalarımızın tedarikçi firmalar ile alışverişlerinde vadeleri uzun tutması nedeniyle sıkıntılar var. Vadelerin kısalması ya da nakite dönüşmesi durumunda hem çalışanları hem işverenleri mutlu edecektir. Hem de bu durum kaliteyi arttıracaktır"