İnegöl'ün en yüksek binası olma özelliği taşıyan 5 yıldızlı Marion Hotel, hizmete girdi. İnegöl'de birçok ilki barındıran ve dünyada birkaç örneği bulunan sonsuzluk havuzu ile çığır açan Hotel, misafir kabulüne başladı.

Kısa bir süre sonra tüm birimleri ile hizmete başlayacak olan Marrion Hotelin sahiplerinden İnegöllü Mehmet Çetin, otelin Operasyon Müdürü Orhan Acar ile birlikte İnegöl basınını konuk etti. Kahvaltılı basın toplantısında otel hakkında detaylı bilgi verildi.

AÇILIŞ 15 OCAK'TA

Hotel hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Çetin, hedeflerinin 15 Ocak'ta otelin resmi açılışını yapmak olduğunu söyledi. Şuanda misafir kabul etmeye başladıklarını belirten Mehmet Çetin, "Hem personelimizi eğitmek, hem kendimizi denemek adına misafir kabul ediyoruz. Bütün birimlerimizle birlikte 15 Ocak'ta bir aksilik olmazsa hizmete başlayacağız" dedi.

Otelin 15 bin m2 kapalı alana sahip olduğunun bilgisini veren Çetin;

"İnegöl'ün en yüksek binası. Binanın yapımında Bursa'nın önde gelen mimarlarıyla çalıştık. Bursa stadı ve adalet sarayını yapan Türkiye çapında üne sahip Hasan Sözüneri bizim mimarımız. 1200 m2'lik bir spa alanı tasarladık. 600 m2'lik lobimiz var. 1'inci katta kahvaltı salonu, 2 tane çocuk oyun alanı ve yanında 500 kişilik balo salonu var. Düğün salonu olarak da kullanılabilecek."

"Onun haricinde 800 kişiyi ağırlayabilecek kapasitede şık bir salonumuz daha var. Otelin içerisine hiç uğramadan misafirlerimiz salonun ayrı girişinden girecek. Ayrıca 4 tane toplantı salonumuz var. 121 tane de odamız var. Bunların 14'ü suit oda. Diğerleri standart ve delux odalar olarak ayrılıyor."

İNEGÖL MANZARALI FİTNESS

ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

"12. katımızı fitnessa ayırdık. İnegöl ve dağ manzaralı bir salonda müşterilerimiz fitness yapacaklar. Onun üzerinde de bir alakart restoran yer alıyor. İnegöl'ün böyle bir restoranda ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. Bunun yanında yine 13'üncü katımızda sonsuzluk havuzu dediğimiz bir havuzumuz var. Su aşağıya akıyormuş gibi gözüküyor. İçine girildiğinde bir sonsuzluk havası veriyor. Bu dünyada 3-4 tane binada ve otelde denenmiş bir sistem. Ayrıca bir de terasımızda nargile kafe düşündük" diye konuştu.

"İNEGÖL'ÜN MALI BİZİM DEĞİL"

Otel içerisinde yer alan tüm bölümlerin ilçe halkının hizmetinde olduğuna vurgu yapan Mehmet Çetin şöyle devam etti;

"Bütün birimlerimiz, binamız, sahip olduğumuz tüm değerler İnegöl halkının hizmetindedir. Biz bu binayı sadece ticari düşünerek yapmadık. Buranın İnegöl'e bir değer olması gerekiyor. İnegöl halkının da buranın her biriminden faydalanması lazım. Biz küçüklüğümüzde 5 yıldızlı otellerin önünden geçemezdik. 5 yıldızlı bir otele girerken çekinirdik. Biz burada onu kaldıracağız. Aslında bu otel sadece bir yatırım veya işadamları için değil. Burası halka açık bir yer. İnegöl'ün malı bizim değil."

ALKOL OLMAYACAK

Çetin, Hotelde alkol bulunup bulunmayacağı yönündeki soruya da şu yanıtı verdi;

"Bizim sahip olduğumuz bir dünya görüşü var. Bunun yanında da ticaret yapıyorsunuz ve ciddi bir yatırım yapıyorsunuz. Bir fizibilite araştırmamız da var. Bu araştırma neticesinde bizi yönlendiren bu yatırıma niyet etmiş olan arkadaşların da niyetleri burada alkolsüz bir otel açmaktı. Biz de burayı alırken aynı niyette olduğumuzu bildirdik. Dolayısıyla onlar da bu defa daha da sahip çıktılar bize."

"Herhangi birisine burayı vermektense bizim gibi düşünen insanların bu yatırımı yapmasını daha makul gördüler. Bizim buradaki hedefimiz şu, biz hiçbir insanın dini ya da farklı görüşün kritiğini yapmıyoruz. Sadece duruşumuz bu, biz alkol satmıyoruz. Lakin ben odamı kiralamışım, misafirim alkolünü dışarıdan alıp gelmiş. O beni ilgilendirmiyor. Taşkınlık yapmadığı müddetçe... Gelip burada ahlak polisliği yapamayız. Ancak biz kesinlikle alkol servisi yapmıyoruz."

Otel sahibi Mehmet Çetin ayrıca otelin maliyetinin kendilerinin hesapladığı miktarın 3 katına mal olduğunu da sözlerine ekledi.