BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan 9 asker için Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine ve yakınlarına sabır temennisinde bulundu. Ayrıca, Gazi Meclis'in terör uzantılarından temizlenmesi gerektiğini vurgulayarak, sözde milletvekillerinin 500'ün üzerinde terörle bağlantılı suçtan dosyalarının bulunduğuna dikkat çekti.

Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Pençe-Kilit Harekatı'nda Şehit Olan Askerler İçin Basın Toplantısı Düzenledi

Destici, Anayasa Mahkemesi'nin terör örgütünün partisini kapatmamasına yönelik eleştirilerde bulunarak, bu durumun Türkiye Cumhuriyeti'nin kaynaklarının terör örgütünün partisine hazine yardımı olarak aktarılmasına engel olmadığını ifade etti. Sosyal medya üzerinden geçmişte attığı "özerklik" tweeti iddialarına da değinen Destici, çözüm sürecine karşı olduklarını ve siyasi uzantılarıyla asla görüşmediklerini vurguladı.

Ayrıca, sosyal medya hesabından paylaştığı "Terörün tüm unsurlarına karşı topyekun mücadele edilmelidir" görseliyle ilgili açıklamalarda bulunarak, logoların işbirliği yapan partileri temsil ettiğini ve bu paylaşımdan başka bir anlam çıkarılmasını istemediğini belirtti.

Destici, AK Parti ile BBP arasındaki yerel seçim ittifakına yönelik görüşmelerin devam ettiğini aktararak, ilçe belediyelerinin tamamında BBP olarak seçimlere girmek istediklerini ifade etti. Belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyelikleri için kendi adayları ve logolarıyla seçimlere katılacaklarını belirten Destici, Cumhur İttifakı ile büyükşehirlerde işbirliği olabileceğini ancak netleştiğinde kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getirdi.

Editör: İHSAN KURAN