İnegölspor'un taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fahri Ekren'in düzenlediği yemekte buluşan Teksas Bursasporlular Derneği ile İnegölspor Taraftarlar Platformu üyeleri, maç öncesi birlik beraberlik mesajları verdi.

Teksas Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, İnegölspor taraftarlarının daveti üzerine İnegöl'e geldiklerini söyledi.

BERABER MAÇ SEYREDELİM

İnegölspor taraftarlarının kardeşleri, arkadaşları, dostları olduğunu belirten Güzelsöz, "Hep beraberiz. Ayrımız gayrımız yok. Bizim onlardan tek istediğimiz beraber maç seyretmek. Geldiklerinde bizim içimizde beraber maçı izleyelim. Çünkü biz onları misafirden saymıyoruz" dedi.

Maçı Bursaspor veya İnegölspor'dan birinin kazanacağını söyleyen Güzelsöz, "Sonuçta kazanan Bursa olacak. Bu işin kaybedeni yok. Biz iki takım birimizden birimiz sahaya çıktığımızda kazanacağız" diye konuştu.

AĞABEY VE KARDEŞ TAKIM MÜCADELESİ

İnegölspor Taraftarlar Platformu adına açıklama yapan İnegölspor amigolarından Rıdvan Beriş de müsabakanın ağabey ile kardeş mücadelesi şeklinde geçeceğini düşündüklerini söyledi.

İnegölspor amigolarından Teyfik Taşkın ise kazananın dostluk ve Bursa futbolu olmasını diledi.

Fatih Karagümrük - Galatasaray maçının VAR’ı Helder Malheiro oldu Fatih Karagümrük - Galatasaray maçının VAR’ı Helder Malheiro oldu

Yemeği düzenleyen İnegölspor'un taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fahri Erken ise Bursaspor ile İnegölspor arasında oynanacak olan maçı küçük bir derbi olarak nitelendirdiklerini belirterek, "Bursaspor taraftarları bizi bu maçın en iyi şekilde ve dosthane geçmesi için ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Buralara kadar geldiler. Son zamanlarda Bursaspor ile diyaloglarımız çok iyi. Maç sonucu inşallah her iki taraf içinde hayırlı olur." Dedi.

.