İsmail Kartal’dan derbide iki değişiklik İsmail Kartal’dan derbide iki değişiklik

İLK YARI 1-0
Süper Amatör Lig A grubunda zirvede yer alan Kurtuluşspor, orta sıralardaki Doğanspor ile Sanayi Sahası'nda karşı karşıya geldi. Özgür'ün golüyle Sarı Kırmızılılar 1-0 öne geçerken; ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı.
GOL DÜELLOSU
İkinci yarıda Yıldıray ve Ahmet ile bulduğu goller sonucu Doğanspor, 2-1'lik üstünlük sağlarken; Ümit Kurtuluşspor'a beraberliği getiren golü kaydetti.
DOĞAN 9 KİŞİ TAMAMLADI
Maçın son bölümlerinde Ahmet'in kırmızı kart görmesi ile on kişi kalan Doğanspor, Serkan'ın golüne engel olamadı: 3-2 Yusuf'un kırmızı kartı ile Sarı Lacivertliler karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Maçı 3-2 kazanan Kurtuluşspor, zirvedeki yerini korudu. Maçın ardından Doğansporlular karşılaşmanın hakemine ateş püskürdü.
SON 6 MAÇTA 6.GALİBİYET
Kurtuluşspor, Doğanspor galibiyeti ile üst üste 6.galibiyetini de elde etmiş oldu. Sarı Kırmızılılar, önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçirecek. Doğanspor ise Burgaz deplasmanına gidecek.
KURTULUŞ 4.DERBİYİ DE KAZANDI
Öte yandan Kurtuluşspor, İnegöl derbilerindeki galibiyetlerini de sürdürdü. Sarı Kırmızılılar, Yenicespor'un ardından Doğanspor'u da her iki maçta mağlup etmeyi başardı.