Kobani Davasında Kararlar Açıklandı Kobani Davasında Kararlar Açıklandı

Bölgede kalmak zorunda olan depremzede ailelerin çocuklarının yüzlerini güldürmek için harekete geçen İnegöl Bakkallar Odası’nın yaptığı çalışmalar amacına ulaşıyor.

Başlatılan kampanyaya İnegöl’de bulunan esnaf ve öğrenciler büyük destek verdi. Verilen destek sonucunda çocuklar için özel kutular hazırlanmaya devam ediyor.

40 BİN KUTU GÖNDERİLDİ
Şuana kadar bölgeye 40 binden fazla çocuklar için özel hazırlanmış kutu gönderildi.
Bayram öncesi çalışmaları hızlandıran gönüllüler, daha çok çocuğa çikolata kutusu ulaştırmak için yoğun bir mesai harcıyorlar.

HAYIRSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORLAR
Bir çocuğun yüzünü güldürmek için 50 TL’ye hazırlanan kutu ve içeriği için hayırseverlerden ve ilçe halkından destek bekleniyor.

OKULLAR PROJEYİ SAHİPLENDİ
Öte yandan İnegöl’de bulunan bir çok okul ve öğrencileri projeye sahip çıkarak deprem bölgesindeki arkadaşlarının yüzlerini güldürmek için projeye destek veriyorlar.

GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE ÇALIŞIYORLAR
Esnaf Odalarında bulunan genel sekreterler ve oda personelleri gönüllülük esasına göre çalışarak, kutuların içine dolduruyorlar. Hafta sonu  da deprem bölgesine giderek çalışmalara katılım sağlıyorlar.

PAŞALAR DA DAĞITIMA ÇIKIYOR
İnegöl’de başlatılan projenin Hatay’da ki destekçisi Jandarma Genel Komutanlığı oldu. İnegöl’den hazırlanan koliler bölgede Jandarma Komutanlığı’na teslim ediliyor. Bölgede ki askeri personel kutuların içindeki Türk Bayrakları ile birlikte bölgede dağıtıma çıkıyor. Jandarma Genel Komutanlığı, Komutan yardımcıları Orgeneral Ali Çardakçı ve Korgeneral Halis Zafer Koç bölgedeki çocukları sevindirmek için dağıtıma çıkmıştı.

Öte yandan projeye destek vermek isteyenler 0 539 461 03 78 cep telefonu ve whatsapp hattından iletişime geçebilirler.


Asker millet kaynaşmasını arttırmak için bölgede dağıtıma askeri personel çıkıyor

Hayırseverlerde bölgede dağıtıma destek veriyor

Esnaf odaları personelleri yoğun bir mesai harcıyarak çocukların bayram hediyelerini hazırlıyorlar.