Denizli’nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Tavas ilçesi Akyar Mahallesi Muğla karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 20 VD 868 plakalı kamyonetin sürücüsü Ramazan Çolak (59), seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet karşı şeride geçerek yan yattı. Karşı şeride geçen kamyonet, o sırada karşı yönden gelen Mehmet E. idaresindeki 20 AIF 345 plakalı hafif ticari minibüsle çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan Ramazan Çolak ile oğlu Ahmet Emre Çolak’ı (19) kamyonetten çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan kontrolde baba ve oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Baba ve oğlunun şarküteri ürünleri üzerine pazarcılık yaptıkları, Tavas pazarında satış yaptıktan sonra ikamet ettikleri Serinhisar ilçesine dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




