Bursa'da Otobüsteki Satırlı Saldırgan Evinde Yakalandı
Bursa'da Otobüsteki Satırlı Saldırgan Evinde Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Gölemezli Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde kaybolan 15 yaşındaki engelli çocuk, bir gündür haber alınamıyor.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Ailesinin yanından ayrılan 15 yaşındaki H.B., Tepeköy mevkii istikametine gitmişti. Çocuğundan haber alamayan ailesi, durumu 112 ekiplerine bildirdi. Kayıp çocuğun engelli olduğu öğrenilirken, arama kurtarma ekipleri tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Denizli’de Engelli Gençten 1 Gündür Haber Alınamıyor (2)

AFAD, AKUT, STK ve Jandarma ekipleri bölgede arama faaliyetlerine katılarak, özellikle kaybolduğu yer olan Gölemezli Mahallesi'nde yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Ailenin, tarım işçiliği yapan çocuğunun kaybolmasının ardından Pamukkale ilçesinde seferberlik başlatıldı. Ekipler, kaybolan 15 yaşındaki H.B.'yi bulmak için çalışmalarını aralıksız şekilde devam ettiriyor.

Kaynak: İHA