MADALYALARLA DÖNDÜLER

Bursa, İstanbul, Balıkesir ve Sakarya'dan gelen 99 sporcunun katıldığı müsabakada açılışı Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gürsu İlçe Spor Müdürü Halim Toyluoğlu yaptılar.

İnegöl Belediyespor Kulübü olarak 1 Şubat Cumartesi günü her kategoriden 18 sporcumuzla finale kaldık. 2 Şubat Pazar günü gerçekleşen final yarışlarında ise Küçükler E Kızlar Kategorisi'nde yarışan Hilal Süngü birincilik alarak altın madalya, Küçükler E Kızlar Kategorisi'nde yarışan Nur Efşan Sel ise İkinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Küçükler D Erkek Kategorisi'nde yarışan Bilal Eltutan ikincilikle gümüş madalya sahibi olurken, Küçükler D Kategorisi'nde yarışan Sefa Yaman Üçüncülükle bronz madalya, Hız ( speed) yarışlarında tırmanış yapan Emirhan Takım ise Gençler B Kategorisi'nde İkinci olarak gümüş madalya kazandılar.

İLK KEZ BÖLGE OLARAK BURSA'DA DÜZENLENDİ

Bursaspor Divan Kurulu Toplantısının Tarihi Belli Oldu Bursaspor Divan Kurulu Toplantısının Tarihi Belli Oldu

İnegöl Belediyespor'un dağcılık branşı sporcularını tebrik eden Belediye Başkanı Alper Taban, konuyla alakalı bir açıklamada bulundu. Başkan Taban açıklamasında "İnegöl Belediyespor olarak Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun ilk kez bölge olarak Bursa Gürsu'da düzenlediği bu yarışmada 22 sporcu, 6 hakem, 5 emniyetçi, 2 antrenörle görev almış olduk. Sporcularımızın başarısından dolayı mutluluk duyduk. Kendilerini tebrik ediyorum. Böylelikle spor tırmanışında güzel başarılar elde etmiş olduk. 15-16 Şubat 2020 Marmara Bölge 2. Ayağı Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenecek olan "Boulder" yarışmasında da yarışacak olan sporcularımıza başarılar diliyoruz" cümlelerine yer verdi.