Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ekonomik zorluklarını aşmak adına önemli adımlar attığını ve çözüm sürecinde önemli mesafe kaydedildiğini belirtti. Erdoğan, bu konudaki çabalarını vurgulayarak, "Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma eksiklerini telafi ettiğimiz gibi bugünkü sıkıntılarını da yine biz çözeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı, ekonomik büyüme konusundaki başarılarına vurgu yaparak, "Kesintisiz büyüme iklimiyle istihdam, ihracat, turizmde her yıl yeni rekorlar kırıyoruz." şeklinde konuştu. Bu başarılarıyla Türkiye'nin ekonomik gücünü artırmaya devam ettiklerini ifade etti. İstihdam, ihracat ve turizmdeki gelişmelerin ülkenin ekonomik sağlığına olan olumlu etkilerini vurgulayarak, sürdürülebilir büyüme hedeflerini desteklediklerini belirtti.

Visa, yapay zeka ile dolandırıcılara karşı çıkmak için ava çıktı! Visa, yapay zeka ile dolandırıcılara karşı çıkmak için ava çıktı!

Erdoğan, ekonomik sorunlara karşı alınan tedbirler ve uygulanan politikalar hakkında detaylı bilgiler de verdi. Reform süreçlerine vurgu yaparak, ekonominin çeşitlenmesi ve güçlendirilmesi için yapılan çalışmaları ele aldı. Ayrıca, yatırımları teşvik etmek, iş dünyasını desteklemek ve ekonomik istikrarı sürdürmek adına atılan adımları anlattı.

Cumhurbaşkanı, hükümetin sosyal yardım projelerine ve vatandaşların refahını artırmaya yönelik çabalarına da vurgu yaparak, ekonomik gelişmelerin toplumun geniş kesimlerine olumlu etkilerini vurguladı. Türkiye'nin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmek için ulusal ve uluslararası düzeyde yürütülen çalışmaları ele alarak, iş birliği ve diyalogun önemini vurguladı.

Son olarak, Erdoğan, Türkiye'nin ekonomik hedeflerini ve gelecekteki planlarını paylaşarak, ülkenin sürdürülebilir kalkınma ve güçlü bir ekonomiye sahip olma vizyonunu desteklediğini belirtti.

29 gün sonra gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen AK Parti mitingine katılan Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'na vurgu yaparak kentin uluslararası alandaki önemini vurguladı. İşte Erdoğan'ın mitingdeki konuşmasından satır başları:

Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nun kentin yükselişinin önemli bir göstergesi olduğunu belirterek, "Antalya artık sadece Türkiye'nin değil, dünyanın birleştiği bir yer. Diplomasi Forumu gibi organizasyonlar Antalya'nın marka değerini artırıyor." ifadelerini kullandı.

Mitingde muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Tüm sermayesi yalan üzerine kurulu bir zihniyet var ki bir türlü ıslah olmuyor. Bu faşist zihniyet tercihini ya darbecilerden son dönemde de terör örgütlerinden yana kullanıyor." dedi. Ayrıca, "Sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "DEM Parti ile ittifak yok." açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "CHP'nin genel başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi. İttifak yaptı. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar." diyerek CHP'yi eleştirdi.

Ekonomik konularda da mesajlar veren Erdoğan, "Kesintisiz büyüme iklimiyle istihdam, ihracat, turizmde her yıl yeni rekorlar kırıyoruz. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu ve kişibaşına milli gelirimiz 13 bin doları aştı." açıklamasını yaptı.

Erdoğan ayrıca, Antalya-Alanya Otoyolu'nun inşasına yakında başlanacağını, Havalimanı'ndaki terminal binasını genişleterek kapasiteyi artırdıklarını ve Antalya Havalimanı'nın kapasitesini önümüzdeki yıllarda yıllık 80 milyona çıkaracaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya mitingindeki konuşması, yerel seçimlere odaklanmış ve aynı zamanda ülke genelindeki politikalara dair mesajlar içermiştir. Konuşmada öne çıkan başlıklar arasında diplomasi, muhalefet eleştirisi, ekonomi ve altyapı projeleri gibi çeşitli konular bulunmaktadır. Seçim atmosferindeki bu konuşma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlik tarzını ve hükümetin icraatlarını vurgulamak amacıyla kullanılmıştır.

Editör: Özkan Duran