Çinli otomobil üreticisi Changan, Alsvin modelini 600.000 liradan Türkiye’ye getiriyor. Özellikleri neler? Otomobil sektöründeki dev isimlerden biri olan Changan, Avrupa planları doğrultusunda Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Changan Alsvin modeli, Fiat Linea veya Renault Taliant gibi düşünülebilir. Lüks donanımdan uzak olmasının yanı sıra uygun bir otomobil olarak ön plana çıkıyor.

Uygun Fiyatıyla Dikkat Çekiyor

Çin’deki modelleri peynir ekmek gibi satan Changan, her bütçeye uygun olarak geliştirdiği modellerle tanınan bir isim. Changan Alsvin modelinin en önemli artılarından biri uygun fiyatı. Çin dışında bazı pazarlarda satışa sunulan Changan Alsvin modelinin Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Changan, geniş bir ürün yelpazesine sahip. Şirket, lüks SUV modellerinden herkesin rahatlıkla alabileceği sedan modellere kadar geniş bir ürün seçeneği sunuyor.

Türkiye Pazarında Bütçe Dostu Seçenek

Türkiye pazarına sunulacak olan Changan Alsvin modeli, bütçe dostu seçenekler arasında yer alıyor. Genel olarak Egea ya da Linea sınıfında bir otomobil olan Alsvin, 1.0 litrelik atmosferik bir motorla gelecek. Şehir içi kullanım için uygun olan otomobilin maksimum hızı ise saatte 150 km olacak.

Tasarımında 1.0 litrelik atmosferik bir motora sahip olan Alsvin, performans konusunda büyük beklentilere girmemek gerektiğini gösteriyor. Ancak uygun fiyatıyla dikkat çeken bu motor, kullanıcılar için cazip bir seçenek olabilir.

Lansmana Özel Fiyat

Otomobilin lansmana özel fiyatının 600.000 TL olacağı ve en düşük ÖTV diliminden satışa çıkacağı belirtiliyor. Changan Alsvin’in bu kadar ucuz bir fiyattan satışa çıkmasının temel nedeni ise kısa sürede önemli bir müşteri kitlesine ulaşabilmek. Changan, bu noktada reklam bütçesini indirim olarak kullanıcılara sunacak. Yani indirimli fiyatlar sayesinde yollarda artan Changan Alsvin sayısı, markanın kendi reklamını yapmış olacak.

Gelecek Planları

İlk olarak sadece Alsvin modeli ile Türkiye pazarına girecek olan Changan, sonrasında hafif ticari araçlarla varlığını göstermeyi planlıyor. Bu hamle, Türkiye’deki otomobil pazarında büyük bir rekabeti beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ