Altında dalgalı seyir devam ediyor! İşte 4 Mayıs Çeyrek Altın ve Gram Altın fiyatları Altında dalgalı seyir devam ediyor! İşte 4 Mayıs Çeyrek Altın ve Gram Altın fiyatları
Bebek, çocuk ve gençlere yönelik tasarımlarıyla dikkat çeken Çilek, İstanbul Acıbadem’de açtığı yeni konsept mağazasıyla, milyonlarca çocuğun hayallerindeki odaları sunmaya devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek, İstanbul’daki yeni mağazasını Acıbadem’de açtı.

ÇOCUKLARIN BEĞENİSİNE SUNULUYOR
350 metrekarelik bir alana sahip olan Acıbadem Çilek mağazasında, oda temasında sergilenen koleksiyonlar, anne-baba ve çocukların beğenisine sunuluyor. Rahat, konforlu ve güvenilir bir atmosferde alışveriş yapmanın tadına varan aileler, çocukları için en uygun olan tasarımı seçerek onlara rüyalarındaki odayı armağan edebilirler.

“MAĞAZALAR AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Açtıkları mağazalarla büyüme stratejilerine istikrarlı bir biçimde devam ettiklerini söyleyen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “İstanbul, birçok marka için olduğu gibi bizim için de önemli bir şehrimiz. Burada yeni mağazalar açmaya devam edeceğiz” dedi.