Gümüşhane’nin Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde bir apartmandan yayılan kötü koku, gece saatlerinde paniğe yol açtı. Apartman sakinleri, giriş katından gelen ağır kokuyu fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Ceset Kokusu Sanıldı, Gerçek Polisin Eve Girmesiyle Ortaya Çıktı (2)

İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Apartmanda yaşlı bir kadın ve genç bir kızın bulunduğu bilgisine ulaşan ekipler, uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalıştıktan sonra anahtarı temin etti.

19 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Evinde Ölü Bulundu
19 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Evinde Ölü Bulundu
İçeriği Görüntüle

Savcılıktan alınan izinle eve giren ekipler, inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmandaki alarm veren kokunun, elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi.

Ceset Kokusu Sanıldı, Gerçek Polisin Eve Girmesiyle Ortaya Çıktı (3)

Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Kaynak: İHA