Çekmeköy’de bulunan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana gelen bıçaklı saldırıda 2 öğretmen ile 1 öğrenci yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri okula sevk edildi.

İki Yaralının Durumu Ağır

Edinilen bilgilere göre olay saat 11.00 sıralarında yaşandı. F.S.B. (17) isimli öğrencinin, öğretmenler F.N.Ç. (44) ve Z.A. (52) ile öğrenci S.K.’yi (15) bıçakladığı öğrenildi.

Yaralanan 3 kişi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öğrenci S.K. ile öğretmenlerden Z.A.’nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Çorlu’da iki motosiklet çarpıştı! 3 kişi yaralandı
Çorlu’da iki motosiklet çarpıştı! 3 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen F.S.B., polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sendikadan Açıklama

Eğitim-İş Çekmeköy Şube Başkanı Erkan Gürbüz, olay yerine geldiklerini belirterek, yaralananların hastanede olduğunu ve durumlarına ilişkin bilgi beklediklerini söyledi. Gürbüz, saldırının nedenine ilişkin net bilgi bulunmadığını ifade ederek, sürecin takipçisi olacaklarını kaydetti.

Kaynak: İHA