İznik’in iki kırsal mahallesinde yol yenileme çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, 4 bin 700 metrelik güzergâhı yeni kaplamayla buluşturuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede yürüttüğü yol bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında İznik’in Aydınlar ve Derbent mahallelerinde ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Toplam 4 bin 700 metre uzunluğundaki güzergahta sathi kaplama çalışması gerçekleştiriliyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmayla kırsal mahalleler arasındaki ulaşım ağının güçlendirilmesi amaçlanıyor. Yolun tamamlanmasının ardından bölge sakinlerinin daha güvenli ve konforlu seyahat etmesi hedefleniyor.

Aydınlar ve Derbent yolları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bakım ve onarım ihtiyacı bulunan kırsal mahalle yollarında zemin düzenleme ve sathi kaplama çalışması yapıyor.

İznik’e bağlı Aydınlar ve Derbent mahallelerini kapsayan çalışmaların, bölgedeki ulaşım standartlarını yükseltmesi bekleniyor.

Şahin Biba: Ekiplerimiz dört koldan çalışıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, kent genelindeki ulaşım yatırımlarının bütüncül bir planlama doğrultusunda sürdürüldüğünü söyledi.

Biba, “Kesintisiz ulaşım için şehrimizin hangi noktasında yatırıma ihtiyaç duyuluyorsa gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ulaşımda güvenliği ve konforu artırma hedefiyle ekiplerimiz teyakkuz halinde dört koldan çalışıyor” dedi.

Planlama ve yatırımların devam edeceğini belirten Biba, vatandaşların ihtiyaç duyduğu ulaşım imkanlarını sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Mahalle muhtarından çalışmalara teşekkür

Aydınlar Mahalle Muhtarı Mehmet Kobak da yenilenen yoldan memnun olduklarını belirtti.

Kobak, “Yollarımız çok güzel oldu, ulaşım konforumuz arttı. Bu hizmetten dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Şahin Biba’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN