Sezon başında 1. Lig'e yükselme hedefiyle güçlü bir kadro kuran ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Bursaspor, kış transfer döneminde de dikkat çekici takviyelere imza attı. Timsah, Halil Akbunar'ı kadrosuna katmasının ardından Süper Lig'den Soner Aydoğdu ve Hatayspor'dan Görkem Sağlam ile de anlaşma sağladı.

Soner Aydoğdu

Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verirken, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Enes Çelik ve yönetimi, Halil Akbunar ve Baran Başyiğit'in ardından üçüncü transferin peşine düşerken, taraftarlar Görkem Sağlam ve Soner Aydoğdu’nun imzalarını heyecanla bekliyor.

Bursaspor’dan Transfer Şov! İmzalar Peş Peşe Geldi (1)-2

Başkan Enes Çelik, transferlerin kamp sürecine yetiştirilmesini hedefliyor. Bu doğrultuda Bursaspor’un, Fenerbahçe’den kiralık olarak Kayserispor’da forma giyen Burak Kapacak ile olan görüşmeleri ise şu an için askıya alındı.

Bursa Büyükşehir’den Dar Gelirliye Uygun Fiyatlı Lokanta Geldi!
Bursa Büyükşehir’den Dar Gelirliye Uygun Fiyatlı Lokanta Geldi!
İçeriği Görüntüle

Burak Kapacak

Kaynak: fanatik.com.tr