Mücadelenin ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Ev sahibi Bursaspor, 44. dakikada Vefa Temel’in golüyle 1-0 öne geçti ve devreyi bu skorla tamamladı. İlk yarının son anlarında Anadolu Üniversitesi’nden Fatih Solmaz sarı kart gördü. İkinci yarıya hızlı başlayan Bursaspor, 62. dakikada Ahmet İlhan Özek’in penaltı golüyle farkı ikiye çıkardı. Konuk ekip 79. dakikada Noyan Öz’ün golüyle skoru 2-1’e getirse de Bursaspor, maçın son anlarında farka gitti. 90. dakikada Hamza Gür skoru 3-1 yaparken, uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Hamza Gür, 90+5’te maçın sonucunu belirleyen golü kaydetti.

Bursa'da Otizm Hastası Çocuk, Öğretmeni Tarafından Darp Edildi! Bursa'da Otizm Hastası Çocuk, Öğretmeni Tarafından Darp Edildi!

Bursaspor’da Vefa Temel, Ahmet İlhan Özek ve Mücahit Can Akçay, 66. dakikada yerlerini Yiğitali Bayrak, Abdullah Tazgel ve Tahir Babaoğlu’na bıraktı. Anadolu Üniversitesi’nde ise Berkay Güntay 46. dakikada yerini Noyan Öz’e bıraktı. Maçta iki sarı kart çıkarken, Fatih Solmaz (45+4’) ve Cihan Şentürk (90+5’) kart gören oyuncular oldu. Bursaspor, aldığı bu galibiyetle ligde önemli bir üç puanı hanesine yazdırırken, Anadolu Üniversitesi sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Kaynak: Haber Merkezi