Bursaspor, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını onurlandırmak ve eski stadyumun ruhunu canlandırmak amacıyla stadyumun adını 'Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu' olarak değiştirdiğini duyurdu. 

Yeniliklerle Dolu Bir Dönemin Başlangıcı

Cumhuriyetimizin 100. yılının tüm Türkiye tarafından coşkuyla kutlanmasına paralel olarak Bursaspor da bu özel yıla özgün bir dokunuş yapmayı tercih etti. Bursaspor, tarihi bir kararla Timsah Park'ın ismini 'Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu' olarak değiştirdi.

AW041026_02

Stadyum İsminin Arkasında Yatan Anlam

Bu değişiklik sadece bir isim değişikliği olmanın ötesinde, Bursaspor'un tarihine, taraftarlarına ve Cumhuriyetimize olan saygısını yansıtan bir karardır.

"Değerli Bursasporlular, Kulübümüz, hem Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına saygı, hem de eski stadyumumuzun ruhunu yeniden canlandırma amacıyla sponsor firma Sütaş ile bir işbirliği anlaşması yaparak stadyumumuzun adını Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu olarak değiştirme kararı almıştır. Bu anlamlı ad değişikliğiyle birlikte Bursaspor camiasının daha da birleşeceğine, taraftarlarımızın stadyumumuza olan bağlılığının artacağına inanıyoruz. Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu, bizim için sadece bir spor alanı değil, aynı zamanda bir gurur kaynağı olacaktır. Hep birlikte, bu stadyumu Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde yaşatacağımıza olan inancımız tamdır."

Futboldan Fazlası

Bursaspor'un bu kararı, taraftarların stadyuma olan bağlılığını artırmanın yanı sıra, kulübün topluma ve ülkemizin değerlerine ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bursa’da Bugün Kimler Vefat Etti | 06 Mayıs 2024 Bursa’da Bugün Kimler Vefat Etti | 06 Mayıs 2024

Bursaspor, hem taraftarlarına hem de tüm Türkiye'ye Cumhuriyetimizin 100. yılına ne kadar değer verdiğini bu özel kararla bir kez daha göstermiş oldu.

Editör: Umut Gökdaş