Bursaspor, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanan maçta Isparta 32 Spor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Adem Çağlayan, ilk mağlubiyetin kendileri için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu dile getirdi.

Galatasaray – Samsunspor maçının ilk 11’leri
Galatasaray – Samsunspor maçının ilk 11’leri
İçeriği Görüntüle

Çağlayan, “Hiç planlarımızın içinde olmayan bir durumdu. Ekim ayının sonuna kadar fire vermeden geçmeyi hedefliyorduk. Futbolun doğasında bu tür sonuçlar var. Çok üzgünüz ve mahcup olduk. Çünkü bu taraftarın karşısında kaybetmek daha da ağır geliyor” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Çağlayan, “Özellikle bizim grubumuzda her hafta sürpriz sonuçlar yaşanabilir. Isparta 32 Spor’u tebrik etmek lazım. Belki maçın hakkı bu değildi ama sonuçta sahadan 1-0 galip ayrıldılar. Liderlik el değiştirebilir ama biz sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: gazetevatan.com