Merkez Osmangazi ilçesinin Tuna Mahallesi'nde yaşayan Efe, sosyal medya üzerinden Başkan Kurtuluş'a esprili bir mesaj göndererek, "Bana Bursaspor forması getirirseniz, sizi mahalleye sokarım" diyerek bir teklifte bulundu. Başkan Kurtuluş, bu samimi çağrıya kayıtsız kalmayarak Efe’yi ziyaret etti. Ziyaretinde, Efe’ye ismine özel hazırlatılan Bursaspor formasını kendi elleriyle takdim etti.
Efe’nin sevinci gözlerden kaçmazken, Başkan Kurtuluş bununla yetinmeyerek, Efe’ye Bursaspor kombine bileti sözü de verdi. Bu anlamlı hediyeleşme, mahallede ve sosyal medyada büyük beğeni topladı. Başkan Kurtuluş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Efe dedi ki: ‘Bana Bursaspor forması getirirseniz, sizi mahalleye sokarım!’. Biz de işi riske atmadık formayı kaptık, Efe’ye teslim ettik. Artık Efe tam donanımlı bir Timsah! Sıradaki isteği ‘stadyuma gol sevinciyle giriş yapmak’ olursa hiç şaşırmayın!" ifadelerini kullandı.
Başkan Kurtuluş’un samimi ve içten yaklaşımı, mahalle halkı ve Bursaspor taraftarları tarafından büyük takdirle karşılandı. Bu güzel hediyeleşme, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.