Gastro İnegöl, Bursa'nın İlçe Belediyelerine Örnek Oluyor! Benzeri Bursa'nın O İlçesine Açılıyor! Gastro İnegöl, Bursa'nın İlçe Belediyelerine Örnek Oluyor! Benzeri Bursa'nın O İlçesine Açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUSKİ Genel Müdürlüğü, Nilüfer İlçesi'nde içme suyu altyapı çalışmaları nedeniyle Nisan ayı boyunca belirli saatlerde su kesintisi yapılacağını duyurdu. Çalışmalar, 30 Ağustos Zafer Mahallesi Çamlık Caddesi, Nasreddin Hoca Caddesi ve çevresinde gerçekleştirilecek.

“BUSKİ Genel Müdürlüğümüz İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi Çamlık Caddesi, Nasreddin Hoca Caddesi ve civarında 01.04.2024 ile 30.04.2024 tarihleri arasında 09.00 – 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.”

Bu kesintiler, altyapı iyileştirme ve bakım çalışmalarının bir parçası olarak planlandı. Nilüfer İlçesi'ndeki sakinler, Nisan ayı boyunca 09.00 - 18.00 saatleri arasında su kesintisi yaşayacak. BUSKİ, vatandaşlardan olası mağduriyetleri önlemek adına gerekli önlemleri almalarını istedi. Kesinti programı ve su kesintisi yaşanacak diğer detaylar, BUSKİ'nin resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılacak.

Kaynak: BUSKİ