Bursa

Bursa'da 9 Ocak 2024: Etkili yağış ve düşen sıcaklık

Bursa'da 9 Ocak 2024 Salı günü hava durumu oldukça etkili yağışlar ve düşen sıcaklıkla dikkat çekiyor...

Abone Ol

Bursa'da 9 Ocak 2024 Salı günü hava durumu oldukça etkili yağışlar ve düşen sıcaklıkla dikkat çekiyor. Meteoroloji'nin yayınladığı rapora göre, gün boyunca devam eden yağışlarla birlikte termometrelerde büyük bir düşüş yaşanıyor.

Gün içinde rüzgarlı ve çok bulutlu bir gökyüzü hakim olacak. En yüksek sıcaklık 7 derece olarak ölçülürken, kar yağışı ve dondurucu soğuk uyarıları da yapılmış durumda.

Öğle saatlerine doğru yağışlı ve çok bulutlu bir atmosfer devam edecek. Termometreler 5 derece seviyelerine kadar gerileyecek. Rüzgarlı havanın etkisiyle yağış geçişleri şehir genelinde görülecek ve hava sıcaklığı 5 derece civarında olacak.

Akşam saatlerine doğru termometreler 9 dereceye düşerken yağışlar ve çok bulutlu gökyüzü devam edecek. Gün batımı sırasında hava 6 derece seviyelerinde seyredecek. Gece boyunca da yağışlar ve çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor, termometreler 5 derece civarında seyredecek.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, Bursa'da sıcaklık düşüşleri devam edecek ve kar yağışıyla birlikte soğuk hava etkisini artıracak. Yarın sabah saatlerinde 3 derece ölçülürken karla karışık yağmur ve çok bulutlu gökyüzü bekleniyor. Perşembe günü dondurucu soğuklar yaşanacak ve en yüksek sıcaklık 7 derece olacak. Cuma günü ise sıcaklık eksi 4 derece seviyelerinde başlayacak, gün içinde sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzü etkili olacak.

Hafta sonu ise Cumartesi günü soğuk bir sabahla başlayacak ve termometreler eksi 4 derece civarında olacak. Gün içinde kar yağışı ve çok bulutlu gökyüzü devam ederken en yüksek sıcaklık 3 derece seviyelerinde ölçülecek.