İstanbul’da Suya Dev Zam! İstanbul’da Suya Dev Zam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Muş Belediyesi'nin kardeş şehir iş birliği çerçevesinde hayata geçirilen 'Bursa Muş Kardeşliği Gençlik ve Eğitim Merkezi', düzenlenen törenle gençlerin hizmetine açıldı. Bu merkez, iki şehir arasındaki kardeşlik bağlarını pekiştirirken, gençlerin eğitim ve sosyal hayatına katkı sunmayı amaçlıyor.

Gençler İçin Modern Bir Eğitim Alanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle inşa edilen ve Muşlu gençlere hizmet verecek olan üç katlı gençlik ve eğitim merkezi, kütüphane, bilgisayar odası, konferans salonu gibi modern imkanlar sunuyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, iki şehir arasındaki kültürel ve sosyal bağları güçlendirme amacıyla bu projeye özel bir önem verdiklerini vurguladı.

"Bu güzel mekan gençlerimize ve Muş'un geleceğine hayırlı uğurlu olsun. Gençlerimizin milli ve manevi değerler noktasında dolu dolu olması gerekiyor." - Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Merkezin açılış töreninde, iki şehrin yetkilileri ve vatandaşların yanı sıra, Bursa'dan gelen işadamları ve dernek temsilcileri de hazır bulundu. Törende, Bursa ve Muş'un tarihi ve kültürel bağlarına vurgu yapılarak, bu tür projelerin kardeş şehir ilişkilerini somutlaştırdığı belirtildi.

Editör: Fırat Çelik